Uutiset2019-07-05T02:04:32+00:00

2019-06-30

JBK:LLE VOITTO PAIKALLISOTTELUSSA

 

10′ 0-1 Lawrence Smith
13′ 1-1 Wilterlynd Inalien
17′ 1-2 Miika Hohentahl
21′ 2-2 Joakim Häggblom
85′ 3-2 Wilterlynd Inalien

Yleisöä: 330

Ottelun pöytäkirja

Viime sunnuntaina JBK:lla oli ehkä kauden mielenkiintoisin ottelu edessä kun paikallisvastustaja GBK Kokkolasta tuli Länsikentälle. Ennen tätä kierrosta joukkueet olivat peräkkäin taulukossa, JBK neljäs 17 pisteellä ja GBK viides 14 pisteellä. Viime kaudella kun joukkueet kohtasivat GBK voitti molemmat ottelut 2-1.

Ottelu sai aika vauhdikkaan alun. Kymmenellä minuutilla GBK sai kulmapotkun, joka tuli pois rangaistusalueelta, mutta uusi keskitys maalille ja amerikkalainen Lawrence Smith puski pallon sisään. Vain kolme minuuttia myöhemmin ja tilanne oli 1-1. JBK riisti pallon keskikentällä, Anton Kassilta pystysyöttö Wilterlynd Inalienia kohti, kiersi Olli Nylundin ja huonosta kulmasta huolimatta hän sai pallon maaliin. Neljä minuuttia myöhemmin ja GBK oli taas johdossa. Nosto JBK:n puolustuslinjan taakse, Miika Hohenthal ottaa pallon haltuun ja siirtää sen ohi Konstantin Sorokinia. Taas meni neljä minuuttia ja JBK tasoitti. Rangaistusalueen kulmalta tuli vapaapotku, jonka Anton Kass laittoi kohti takatolppaa missä Joakim Häggblom sai päänsä väliin ja pallo maaliin.

Toinen jakso oli aika pitkälti taistoa keskikentällä, vaikka nyt JBK:lla oli kyllä enemmän palloa ja myös enemmän maalinteko tilanteita. Ottelun ratkaisu nähtiin 85 minuutilla. Markus Kronholmilta löytää Wilterlynd Inalienin keskityksellä joka pistää pallon sisään. Ja näin kaikki pisteet jäivät Pietarsaareen. Paikalle saapuneet puna-valkoiset kannattajat saivat mennä pettyneenä kotiin Länsikentältä.

Voiton jälkeen JBK paransi asemia top-4:ssa, kun KuFu98 hävisi myös Oulussa OLS:ia vastaan. Paikka neljän joukossa merkitsisi myös sitä että JBK saisi taistella noususta Ykköseen. Neljä parasta pelaavat vielä yksinkertaisen sarjan keskenään, kerätyt pisteet tulevat mukaan. Voittaja nousee suoraan Ykköseeen kaudeksi 2020.

JBK pelaa seuraavan kerran tulevana lauantaina kun matkustetaan pitkälle itään Kuopioon saakka, missä KuFu98 isännöi ottelua Savon Sanomat Areenalla. Ottelu on siis 6 heinäkuuta 19:30.

2019-06-16

RoPS/2 PAREMPI LÄNSIKENTÄLLÄ

 

81′ 0-1 Janne Ojaniemi
87′ 0-2 Samuel Olabisi

Yleisöä: 113

Ottelun pöytäkirja

Sunnuntaina JBK pelasi taas Länsikentällä kun RoPS/2 saapui vierailulle. Joka on JBK:lle ihan tuntematon vastustaja. RoPS/2 voitti Pohjois-Suomen Kolmonen viime kaudella, ja nousi siis Kakkoseen. Edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa kuten hyvin tiedetään. RoPS/2 vakuutti viime kaudella Kolmosessa, ja sai 2o ottelusta 19 voittoa ja 1 tappio, maalierolla 90-14. RoPS/2 on aloittanut kauden myös hyvin Kakkosessa ja seitsemän ottelun jälkeen heillä on saldo 4-2-1, maalierolla 21-8. Heillä oli apua myös Liiga-joukkueesta, ja avauksessa oli esimerkiksi Sampo Ala joka kuuluu U17 maajoukkueeseen, on myös tehnyt debyytin Veikkausliigassa, ja onnistunut myös maalinteossa.

Ensimmäinen jakso oli aika tasainen, ja maalinteko tilanteita ei ollut paljon. JBK:lla oli vaikeaa saada mitään luotua hyökkäyskolmanneksella.

Toinen jakso ei ollut kovin paljon erilainen, vaikka nyt RoPS sai luotua enemmän tilanteita JBK:n maalille. Ja Konstantin Sorokin piti JBK:ta mukana ottelussa monella hyvällä torjunnalla. Mutta 81 minuutilla Erik Kantola löysi joukkuekaverin pystysyötöllä, ja hän syötti etutolpalle missä Janne Ojaniemi jatkoi pallon etukulmasta sisään. Kuusi minuuttia myöhemmin RoPS laittoi viimeinen naula JBK:n arkkuun. RoPS sai vapaapotkun kulmalipun kohdalta, keskitys maalille ja nigerialainen toppari Samuel Olabisi puski pallon sisään.

Tappion jälkeen JBK on nyt kolmantena taulukossa, joka on todella tasainen! SJK Akatemia jatkaa vielä puhtaalla pelillä 21 pisteellä, sen jälkeen tulee RoPS/2 17 pisteellä, JBK 16 pisteellä, KuFu98 15 pisteellä ja GBK 13 pisteellä.

JBK pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 26 kesäkuuta Oulussa, kun Hercules isännöi ottelua Castrénin kentällä, ottelu alkaa 19:30. Kannattaa myös merkata sunnuntai 30 kesäkuuta punaisella kalenteriin kun Länsikentällä pelataan mielenkiintoinen paikallisottelu kun GBK tulee tänne, silloin ottelu alkaa 18:30.

2019-06-03

JBK KÄÄNSI OTTELUN JA OTTI ANSAITUN VOITON

 

4′ 0-1 Momodou Sarr
57′ 1-1 Wilterlynd Inalien
76′ 2-1 Jusa Ihalainen

Yleisöä: 75

Ottelun pöytäkirja

Maanantaina JBK sai vieraita Vaasasta kun VPS-J Akatemia tuli Länsikentälle. Joukkue joka nousi viime kauden päätteeksi Kolmosesta Kakkoseen. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat oli 2016 kun molemmat olivat Kolmosessa. Silloin JBK voitti Vaasassa 1-0 ja Länsikentällä tuli 4-3 voitto. Mutta silloin VPS-J Akatemialla oli aivan eri joukkue, kukaan (!) joka pelasi silloin JBK:ta vastaan ei ollut mukana maanantain ottelussa. Sen jälkeen Akatemian yhteistyö edustuksen kanssa on vahvistunut myös, ja Akatemialla oli mukana Momodou Sarr sekä Fabrice Gatambiye Liiga-joukkueesta. Maaliskuun lopussa pelattiin toki harjoitusottelu Tellushallissa myös, kun JBK voitti peräti 7-1. VPS-J Akatemian kausi on alkanut vähän yskähdellen, kauden avauksessa Kajaanissa tuli voitto, mutta sen jälkeen on tullut neljä perättäistä tappiota, Kokkolassa 6-0 luvuin esim.

Ottelu oli vain neljä minuuttia vanha kun vieraat menivät johtoon. Nosto JBK:n puolustuslinjan taakse johon Momodou Sarr ehti ensimmäisenä, ja hieno viimeistely takanurkkaan, Konstantin Sorokin ilman mahdollisuuksia. JBK ei ollut ihan terävimmillään avausjaksolla, ja tauolle mentiin vierasjohdossa.

Toiseen jaksoon JBK tuli kentälle aivan eri meiningillä, ja pelasi sillä tasolla jolla pystyy. Ja 57 minuutilla JBK tasoitti ottelun. Wilterlynd Inalienilla oli seinäpeliä Anthony Olusanyan kanssa, harhautti vielä yhden puolustajan ja laukoi pallon sisään. Hieno maali taas JBK:lta! Kun vartti oli ottelua jäljellä JBK meni johtoon. VPS-J Akatemia sai purettua kulmapotkun, mutta Jusa Ihalainen pääsi palloon ja laukoi sen sisään jostain 20 metristä. Ja näin JBK otti ansaitun voiton lopulta.

Mainita voisi myös että JBK on nyt pelannut neljä ottelua Länsikentällä, maalierolla 16-3. Wilterlynd Inalien jakaa toista sijaa maalinteko tilastossa 8 osumalla. Ja JBK on siis toisella sijalla kun joukkueet ovat pelanneet 5-7 ottelua (suurin osa 6 ottelua).

JBK pelaa seuraavan kerran maanantaina 10.6. kun joukkue matkustaa Vaasaan missä Vasa IFK isännöi ottelua. Ottelu alkaa 18:30 ja pelataan Nya Ehnvallenilla Gerbyssä.

2019-05-26

JBK NÄYTTI MALLIA PK-37 VASTAAN

 

6′ 1-0 Kevin Larsson
10′ 2-0 Wilterlynd Inalien
30′ 2-1 Viljami Aittokoski
35′ 3-1 Severi Kähkönen
46′ 4-1 Wilterlynd Inalien
51′ 5-1 Wilterlynd Inalien
59′ 6-1 Wilterlynd Inalien

Yleisöä: 162

Ottelun pöytäkirja

JBK joka on aloittanut kauden positiivisesti kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä kohtasi viime sunnuntaina PK-37 Iisalmesta Länsikentällä. Viime kaudella keskinäiset ottelut menivät niin että Länsikentällä kohdattiin melkein tasan vuosi sitten, silloin JBK voitti 1-0 Joakim Häggblomin myöhäisen maalin jälkeen. Iisalmessa pisteet jäivät kotijoukkueelle 3-1 voiton jälkeen. Ennen sunnuntain ottelua PK-37 ei ollut vielä onnistunut maalinteossa. Kauden avauksessa Seinäjoella päättyi SJK Akatemian 4-0 voittoon. Seuraavalla kierroksella GBK haki pisteet kotiin Iisalmesta 3-0 voiton jälkeen. Vaajakoskella tuli 1-0 tappio.

JBK aloitti ottelun hyvin, ja näytti heti PK-37:lle kaapin paikka. Kuusi minuuttia oli pelattu kun Kevin Larsson pelattiin vapaaksi ja rullasi pallon sisään. Vain neljä minuuttia myöhemmin helisi verkko taas Ville Kososen takana. Severi Kähkönen syötti maalille ja Wilterlynd Inalien laittoi jalka väliin ja pallo maaliin. Mutta puolen tunnin kohdalla vieraat pääsivät mukaan otteluun. Ville Seppä joka oli maalissa tällä kertaa sai taaksepäin syötön, mutta avauspelaaminen ei ihan onnistunut, vaan Viljami Aittokoski pelattiin läpi yhdellä syötöllä, ja pallo maaliin. Mutta JBK ei synkistynyt tästä. Viisi minuuttia myöhemmin ja Severi Kähkönen pujoitteli itsensä hienosti puolustuksen läpi ja pisti pallon maalin kattoon.

Moni olivat varmaan vielä makkaran kimpussa kun JBK teki 4-1, vain 20 sekuntia oli pelattu. PK-37:lta huono syöttö maalivahdille, Wilterlynd Inalien pääsi väliin, kiersi maalivahdin ja pallo sisään. Vain viisi minuuttia myöhemmin ja Wilterlynd Inalien sai vapaasti puskea Anton Kassin keskityksen sisään. Tunnin kohdalla tilanne oli jo 6-1. Severi Kähköseltä pystysyöttö Wilterlynd Inalienille, ja laukaus etutolpan kautta sisään. Mutta siihen maalien tehtailu loppui.

JBK pelaa seuraavan kerran helatorstaina Seinäjoella, missä SJK Akatemia isännöi JBK:ta. SJK Akatemia joka on aloittanut kauden viidellä voitolla, ja ovat sarjan kärjessä, heti JBK:n jälkeen. Ottelu on siis tulevana torstaina 17:00 modernilla Oma SP-Arenalla.

2019-05-18

JBK:LLE PISTE KAJAANISTA VIIME HETKEN TASOITUKSEN JÄLKEEN

 

39′ 0-1 Kevin Larsson
61′ 1-1 Lassi Toppinen
64′ 2-1 Niko Parkkari
90′ 2-2 Wilterlynd Inalien

Yleisöä: 153

Ottelun pöytäkirja

Lauantaina JBK:lla oli edessä kauden ensimmäinen vierasottelu kun matka kävi Kajaaniin, missä oli ottelu Kajaanin Hakaa vastaan. Kajaanin Haka joka päättyi viime kaudella toiseksi Pohjois-Suomen Kolmosessa, mutta koska PS Kemi ja JJK eivät pystyneet ottamaan paikan Kakkosessa vastaan paikka tarjoitui Kajaanin Hakalle. Kajaanin Haka on aloittanut kauden kotitappiolla VPS/2:lle, ottelu joka pelattiin hallissa Kajaanissa lumeen takia, VPS/2 voitti 3-1. Viime ottelussa Haka koki savolaisen selkäsaunan kun KuFu oli parempi maalein 6-0 Kuopiossa. JBK ja Kajaanin Haka kohtasivat viimeksi 2017, silloin JBK voitti Pietarsaaressa 4-0, Kajaanissa päädyttiin 0-0 lukemiin.

JBK meni johtoon 39 minuutilla kun Kevin Larsson (ottelupöytäkirjassa lukee vieläkin väärä nimi) vei mustapaidat johtoon. JBK:lla oli mahdollisuus naulata ottelun jo ensimmäisellä jaksolla, mutta pallo ei mennyt millään sisään, monesta maalintekopaikasta huolimatta. JBK:lla oli myös yhdeksän kulmapotkua ensimmäisellä jaksolla.

Toisella jaksolla Haka tuli rinnalle ja ohi. Tasoitus tuli kun Lassi Toppinen pääsi laukomaan hienosti takakulmaan ohi Konstantin Sorokin. Vain kolme minuuttia myöhemmin ja Haka meni johtoon. Kommunikointi ei pelannut puolustuksen ja Konstantin Sorokinin välillä, eikä kukaan ottanut palloa, ja Niko Parkkari sai tehdä aika helpon maalin. Loppua kohti JBK alkoi saamaan vähän painetta kohti Hakan maalia, ja yliajalla syntyi tasoitus. Anton Kass keskitti maalille ja Wilterlynd Inalien laittoi ensimmäisellä kosketuksella maaliin.

Ottelussa palkittiin JBK:lta Jim Myrevik ja Hakalta Niko Parkkari.

Ottelu kuvattiin suorana JBK:n Facebookissa, teknisten ongelmien takia lähetys katkesi juuri ennen JBK:n avausmaalia. Mutta toinen jakso löytyy kokonaisuudessaan katsottavissa. Laatu on vähän niin ja näin kyllä.

JBK pelaa seuraavan kerran tulevana sunnuntaina kun PK-37 Iisalmesta tulee Länsikentälle. Ottelu on siis 26 toukokuuta 18:30.

2019-05-12

FC VAAJAKOSKI ILMAN MAHDOLLISUUKSIA LÄNSIKENTÄLLÄ

 

2′ 1-0 Wilterlynd Inalien
7′ 2-0 Walter Moore
9′ 3-0 Walter Moore
23′ 4-0 Kevin Larsson
56′ 5-0 Linus Kass
66′ 6-0 Severi Kähkönen
76′ 6-1 Panu Väliaho
90′ 7-1 Severi Kähkönen

Yleisöä: 55

Ottelun pöytäkirja

Kooste ottelusta (FC Vaajakosken mediateamin kuvaama)

Viime lauantaina JBK kohtasi FC Vaajakosken Länsikentällä. Joukkue joka ei olla kohdattu kovin usein, viimeksi 2011 oltiin samassa lohkossa. Silloin Vaajakoskella pelattiin 1-1, Länsikentällä JBK voitti 4-3. FC Vaajakoski pelasi viime kaudella A-lohkossa, ja päätyi siinä 1o sijalle, 23 pistettä 22 ottelun jälkeen, ja putoaminen Kolmoseen oli edessä. Mutta koska JJK ja PS Kemi eivät pystyneet ottamaan paikan vastaan Kakkosessa, FC Vaajakoski nostettiin mukaan tähän lohkoon.

Ottelu oli vain käyty 1.20 kun JBK meni johtoon kulmapotkun jälkeen kun Wilterlynd Inalien laittoi pallon sisään aivan maalin edestä Ville Viljalan taakse, jolla on kokemusta myös Ykkösessä JJK:n ja Ekenäs IF:n kanssa. Vain viisi minuuttia myöhemmin ja pallo oli taas maalissa. Rasmus Korkea-Aho katkaisi FC Vaajakosken puolustajan syötön, Kevin Larsson syötti Jim Myrevikille, joka näki maalille ryntäävän Walter Moore joka laittoi pallon varmasti sisään. JBK:n kolmas maali tuli vain minuuttia myöhemmin, kun Ville Viljala avasi lyhyesti, Walter Moore oli hereillä ja riisti pallon puolustajalta, eteni kohti maalia ja pallo sisään. Myös JBK:n neljännessä maalissa Walter Moore oli mukana, nyt syöttäjänä. Keskitys taka-alueelle missä Kevin Larsson laittoi suoraan ilmasta takakulmaan. JBK:lle tarjottiin enemmän maalejakin, mutta tauolle 4-0 lukemissa.

Toista jaksoa oli kymmenen minuuttia vanha kun JBK sai kulmapotkun. Pallo tuli maalin eteen missä Linus Kass pääsi ensin yrittämään maalin tekoa, mutta laukaus osui punapaitaiseen pelaajaan, toisella yrittämällä pallo meni maaliin. Kymmenen minuuttia myöhemmin JBK laittoi taululle 6-0 lukemat kun Wilterlynd Inalien pelasi Severi Kähkösen vapaaksi, eikä hän erehtynyt. Kun vartti oli peliaikaa jäljellä myös vieraat pääsivät maalin makuun. Panu Väliahon laukaus meni hienosti riman kautta sisään. Vielä aivan loppuhetkillä Severi Kähkönen pääsi taas iskemään kun kommunikointi ei ihan toiminut Ville Viljalan ja puolustuksen välillä. Varsinkin toisella jaksolla Topi Valtonen pääsi tekemään pari hienoa torjuntaa.

Nyt lauantaina JBK:lla on edessä kauden ensimmäinen vierasottelu, kun Kajaanin Haka isännöi JBK:ta Kajaanissa. Ottelu alkaa 17:00.

2019-05-05

JBK:LLE VOITTO KAUDEN AVAUKSESSA

 

60′ 1-0 Wilterlynd Inalien

Yleisöä: 156

Ottelun pöytäkirja

Pitkän ja myös aika tapahtumarikkaan talvikauden jälkeen JBK:n kausi Kakkosessa potkaistiin käyntiin sunnuntai iltana Länsikentällä kun Oulun Luistinseura tuli vierailulle. Viime kaudella joukkueet pelasivat vastakkain niin että melkein tasan vuosi sitten JBK haki 3-1 voiton Oulusta. Pari kuukautta myöhemmin JBK voitti Länsikentällä 2-0.

Kuuden minuutin kohdalla Wilterlynd Inalienilla meni kahden OLS pelaajan ohi, ja laukoi pallon tolppaan. Sen lähemmäksi JBK ei tullut maalia ensimmäisellä jaksolla.

Toista jaksoa oli pelattu 15 minuuttia kun JBK meni johtoon. Topi Valtonen avasi Anton Sandlinille, jonka pitkä syöttö ylöspäin tuli Wilterlynd Inalienille, otti pallon haltuun ja heittämällä OLS:in puolustajan ohi, ja pallo takakulmaan. Hetki maalin jälkeen Viktor Strömbäck loukkasi nilkansa pahan näköisesti ja joutui vaihtoon. Varsinkin JBK:lla oli paikkoja tehdä enemmän maaleja, mutta yksi maali riitti voittoon tänään. OLS:in oikein hyvät maalipaikat olivat aika helposti laskettuja.

JBK:n seuraava ottelu pelataan myös Länsikentällä, silloin Jyväskylän ykkösjoukkue FC Vaajakoski tulee mittaamaan JBK:n kunnon. Ottelu pelataan lauantaina 12.5. 15:00.

2019-04-13

JBK OCH VASA IFK PELASIVAT TASAN

 

9′ 0-1 Mustafa Maki
53′ 1-1 Alfred Söderman

Lauantai iltana 13 huhtikuuta JBK pelasi harjoitusottelun Vasa IFK:ta vastaan Länsikentällä. Vasa IFK joka putosi Kakkosesta viime kauden päätteeksi, mutta sai paikan takaisin takaoven kautta kun JJK ja PS Kemi eivät pystyneet ottamaan paikan vastaan Kakkosessa.

Jo yhdeksän minuutin jälkeen vieraat menivät johtoon kun Mustafa Maki sai pallon ja kiersi Jonas Edströmin JBK:n maalissa, ja laittoi pallon sisään. Puolen tunnin kohdalla Rasmus Korkea-Aholla oli paikka tasoittaa vapaapotkusta, mutta pallo osui tolppaan, maalivahti seurasi tilannetta kylmänrauhallisesti katseella vaan. Puoliajan viettoon mentiin siis vierasjohdossa.

53 minuutilla JBK tasoitti. Joakim Häggblom laittoi matalan keskityksen maalille jonka Alfred Söderman otti haltuun ja sijoitti pallon alakulmaan. Hetki tämän jälkeen Vasa IFK:lla oli paikka mennä johtoon, mutta laukaus avonaisesta paikasta meni tolppaan. Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Vasa IFK:lla oli taas hyvä paikka mennä johtoon vapaapotkusta, mutta pallo osui tolppaan, maalivahdin paras ystävä. Heti tämän jälkeen vierailla oli pari paikkaa mennä johtoon, mutta ottelu päättyi tasan 1-1.

Kokonaisuudessaan aika tasainen ottelu, joka olisi voinut kääntyä miten vain paremmalla viimeistelyllä. JBK ei ollut ihan vaaraton Vasa IFK:n tolppalaukauksista huolimatta.

2019-03-30

JBK MURSKASI VPS-J AKATEMIAN

1-0 10’ Kasper Granholm
2-0 30’ Jonathan Nylund
3-0 37’ Jahir Barraza
4-0 43’ Jahir Barraza
5-0 45’ Oma maali
5-1 69’ Jesse Kankaanpää
6-1 86’ Anton Sandlin
7-1 90’ Washilly Tshibasu

Jo ottelun alussa JBK otti pelin haltuun, ja kymmenellä minuutilla JBK meni myös johtoon kulmapotkusta. Jahir Barraza joka on antamassa näyttöjä FF Jarolle oli JBK:n mukana, ja puski pallon rimaan, irtopallo tuli Kasper Granholmille joka pisti JBK:n johtoon. 20 minuuttia myöhemmin ja JBK lisäsi johtoa, keskitys takatopalle missä Jonathan Nylund oli aivan vapaana, ja rullasi pallon sisään etutolpan vierestä. 37 minuutilla Jahir Barraza esittäytyi kunnolla, ja pisti pallon sisään ensimmäisellä kosketuksella keskityksen jälkeen. Vain kuusi minuuttia myöhemmin ja tilanne oli 4-0. Taas keskitys maalille, ja tällä kertaa Jahir Barraza laittoi pää väliin ja pallo takakulmaan. Vielä puoliajan viime hetkillä Jahir Barraza syötti eteenpäin kohti Sumit Singhiä, mutta VPS:n pelaaja tuli väliin ja pisti pallon omaan maaliin. VPS Akatemia ei saanut kovin paljon aikaan kohti JBK:n maalia.

Toinen puoliaika oli paljon rauhallisempi, ja JBK:n hyökkäyspeli ei ehkä yhtä vauhdikasta kuin ensimmäisellä puoliajalla. Jahir Barraza ei saanut kovin monta palloa. 69 minuutilla VPS-J Akatemia pääsi myös kaventamaan, JBK:n puolustukselta harhasyöttö ja Jesse Kankaanpää laukoi takaulmaan. Vielä ottelun loppuhetkillä JBK teki pari maalia. JBK:n kuudetta maalia edelsi kulmapotku jonka VPS Akatemia puski pois, mutta JBK sai pallon haltuun taas, keskitys maalille ja Anton Sandlin puski pallon sisään. Vielä viimeisellä minuutilla Washilly Tshibasu onnistui maalinteossa kun VPS Akatemian avauspelaaminen epäonnistui aika pahasti.

Ottelua lähetettiin suorana JBK:n Facebook sivulla ja on katsottavissa siellä.

Kirjoitushetkellä JBK:lla on vielä yksi ottelu ennen kauden avausta Länsikentällä 5 toukokuuta OLS:ia vastaan. Lauantaina 13 huhtikuuta pelataan Vasa IFK:ta vastaan, ottelu alkaa 18:00 ja tarkoitus olisi pelata Länsikentällä silloin.

Följ oss på Social Media

facebook
instagram
instagram

2019 © Jakobstads Bollklubb
Web made by Gloo Creative Studio