Etusivu2020-02-10T21:17:53+01:00
previous arrow
next arrow
Slider

Pelaajasopimukset

Anders Brunell jatkaa maalivahtivalmentajana. Kevin Larsson ja Jeremias Klemets pelaavat JBK:ssa tulevalla kaudella.

Uusimmat uutiset Jimmy Warghin kanssa

05.01.2020

Ensimmäinen harjoitus JBK:n kanssa on takana, miltä nyt tuntuu?
Tuntuu hyvältä kun pääsee käyntiin, marraskuusa ja joulukuussa sitä vaan odottaa että pääsee vihdoin käyntiin.

Miten olet valmistellut esikauden?
Tammikuu tulee olemaan vähän sekava kun en tiedä vielä kuka tulee olemaan FF Jaron ryhmässä, ja jotkut pelaajat opiskelevat toisella paikkakunnalla. Antonio Hotta, Oskar Sandström, Alex Ramsay ja Benjamin Östman ovat tällä hetkellä FF Jaron kanssa harjoittelemassa, mutta olen tietysti kiinnostunut myös niistä.

Miten oli katsella JBK:n ottelut viime kaudella? Kaikesta huolimatta yksi parhaimmista joukkueista viime kaudella Kakkosessa.
JBK pelaa hyvää jalkapalloa, monella omalla pelaajalla. Katselin 5-7 ottelua viime kaudella.

Oletko sitä mieltä että sinulla on hyvä/mielenkiintoinen runko mistä rakentaa?
Materiaali on kyllä mielenkiintoinen, löytyy nuorempaa ja vanhempaa. Mutta nuori harjoitusrinki juuri nyt. Joukkueessa pitää olla hyvä sekoitus.

Oletko tyytyväinen joukkueeseen?
Olen tyytyväinen, löytyy pieni epävarmuus siinä mitä FF Jaro tekee. Mutta yhteistyö niiden kanssa tulee kyllä varmasti toimimaan hyvin myös tänä vuonna. Pelaajia sieltä tulee olemaan meidän kanssa, ja ehkä myös joku siirtyy toiseen suuntaan. Löytyy paljon mielenkiintoisia pelaajia mukana. Olen kiinnostunut jokaiseseta pelaajasta jotka olivat viime vuonna mukana, kukaan ei ole sanonut ei.

Millainen olet valmentajana?
En ole ollut vastaava valmentajana jonkun vuoteen (olin viime kaudella FF Jaron B-junioreiden kanssa, ennen sitä FF Jaron 14 vuotiaiden kanssa). Näen itseni vaativana valmentajana, pitää olla sata lasissa kun ollaan mukana. Jonkinlainen vaatimustaso pitää olla.

Ensimmäinen harjoitusottelu on sovittuna 24.1 KPV Akatemiaa vastaan, sitä kohti!
Kyllä, kolme harjoitusottelua ovat sovittuna. Tarkoitus on pelata joka toinen viikonloppu. Ja myös perjantaisiin että kaikki kiinnostuneita pääsevät katsomaan, ettei ottelut menevät samalle päivälle kuin FF Jaron kanssa.

Haluan vielä lisätä että Kevin Larsson, Anton ja Linus Kass ovat ajankohtaisia, mutta ne opiskelevat toisella paikkakunnalla, ja jos sopimus syntyy haluan että myös niiden arkipäivä on antoisa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

facebook
instagram
instagram

2020 © Jakobstads Bollklubb
Web made by Gloo Creative Studio